zondag 5 januari 2014

[Gelnagels] Rode Takjes Nailart

Steeds weer een nieuwe nailart bedenken is voor mij natuurlijk een behoorlijke uitdaging na al een behoorlijk aantal jaren bezig te zijn met het nailart. Wanneer je dan een aantal kleuren meekrijgt wordt het natuurlijk iets makkelijkers! De uitdaging: een nailart met de kleuren: zilver, rood en wit!

Als basis maakte ik een zilveren glitter gradiƫnt. Een deel van de nagel bevat losse zilveren glitters. Deze heb ik aangebracht met topcoat en een sponsje, even de overtollige glitters eraf vegen en de glitters aflakken met een topcoat. Binnen een paar minuten is je basis klaar en kun je zelf nog iets over de glitters heenlakken!

 
 
Met de rode kleur maakte ik met een penseel en een rode lak de takjes. Het idee van de takjes ontstond eigenlijk meer vanuit het proberen, je begint ergens en dan verzin je er steeds een beetje bij (in ieder geval wanneer je fantasie een beetje op hol slaat ;-)!). 

Met een dottingtool gaf ik de takjes wat witte bloemetjes. Ik ben zelf wel van de drukke nailarts en deze dame vind dat ook helemaal niet erg! Dus maakte ik er ter decoratie nog wat stipjes bij. Mocht je dit te druk worden dan kun je dit natuurlijk ook weglaten!

Vanaf morgen begint bij iedereen zo'n beetje het normale leven weer, de vakantie is voorbij dus dat wordt weer aan het werk of naar school. Geniet nog even van het laatste dagje!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations