zaterdag 4 januari 2014

Instagram #1

Al die dagen rondom Kerst en oud & nieuw waren zó chaotisch dat ik gewoon hélemaal de Instagram post vergeten ben! Daarom i.p.v. donderdag nu een keer op zaterdag. Vinden jullie de donderdagochtend trouwens een fijne dag voor het persoonlijke artikel, of zou je deze liever op een andere dag willen zien? 

Oudjaarsavond was natuurlijk één en al herrie en geknal. Normaal heeft Blacky er weinig last van, maar sinds we ergens anders wonen werd mevrouw toch wat paniekerig. De enige die er geen last van had was mevrouwtje Muis. Die lag gewoon lekker op schoot te slapen!


Zo vlak voor oud en nieuw heb ik de website weer even grondig aangepakt. De pagina's zijn aangevuld, de layout opgefrist en ik heb me voorgenomen wat meer met het youtube account te gaan doen! Nu staat voor mij eerst nog een toetsweek voor de deur met veel verslagen, dus helaas gaat dat nu even voor!

Wat doe je wanneer je megastijl haar hebt en niets werkt om krullen te krijgen (zelfs geen krultang!). Juist dan verzin je gekke dingen! Zo ging ik slapen met een hoop rietjes in mijn haar in de hoop iets van golven te hebben de volgende dag!

Uhhh golven? Whoa het waren pijpenkrullen geworden! Gaaf joh! De krullen hebben er gewoon drie dagen ingezeten. Daarna was het overigens wel een hel om het eruit te krijgen haha, mijn borstel lag inmiddels in twee delen.

Verschoor kreeg met Kerst een nieuw speelgoedje en zo onstond ghost cat!

Verschoor vond het geknal ook allemaal maar niets.. Gelukkig is het inmiddels weer rustig en kunnen we weer rustig kroelen met het moppie!

Blacky op de leuning van de stoel en Muis op mijn schouder. Lekker knus avondje!

Grr dit is zoooo irritant! Overal liggen de nieuwe LE's al in de winkels, maar in Zaandam bij de maar liefst 3(!!!) verschillende kruidvats, moeten we het nog steeds doen met een rommelig Metal Glam schap.. 

Knuffelen doet meneer zeker hoor! Hij komt zo nu en dan gewoon lekker uit zichzelf op schoot liggen. Wanneer hij last van zijn ego heeft, moet je hem overigens zelf op schoot neerzetten haha!

Kennen jullie deze nieuwe trend al? Tegenwoordig doen katten dus ook aan selfies! Verschoor is een trendsetter hoor ;-)!

Op welke dag willen jullie voortaan het liefst de Instagram post zien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations