dinsdag 7 januari 2014

Sally Hansen - Raisin The Bar

Wanneer een lakje er ontzettend mooi en interessant uitziet, kan ik het eigenlijk niet laten om deze zo snel mogelijk uit te testen! Raisin the Bar is zo'n lakje!


De kleur van Raisin the bar is erg apart. Er zit iets oud roze in, iets van brons en wanneer je de lak op een bepaalde manier draait lijkt er ook wel een hint zilver in te zitten. 

De lak lijkt op de swatches wat streperig, maar dit valt in real life eigenlijk niet zo op. Het streperige is wel iets wat bij een metallic finish hoort. Persoonlijk vind ik zelf metallic finishes altijd erg mooi om mat te maken met een matte topcoat, wie weet dat ik dat bij dit lakje ook nog ga doen!

De lak brengt fijn aan en dekt met 2 laagjes. Bij het eerste laagje was de lak erg sheer, maar hier merkte je bij laag 2 gelukkig niets meer van!

Wat vinden jullie een goede kleuromschrijving voor Raisin the bar?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations