woensdag 1 januari 2014

[Video] Alle Nailarts 2013

Happy New Year!

Op de allereerste dag van 2014 wil ik jullie graag een overzichtje laten zien met alle nailarts welke ik het afgelopen jaar maakte. Ook dit is een beetje een traditie geworden! Sinds 2011 maak ik ieder jaar een video waarin kort alle foto's met verschillende nailarts voorbij komen. Let op: het zijn enkel de nailarts welke ik op mijn eigen nagels maakte, dus niet de nailarts die ik het afgelopen jaar maakte op gelnagels!
2013
 
Hieronder vind je ook nog de videos van 2011 en 2012!
2012

2011


Ik ga mijn best doen om dit jaar véél meer te gaan doen met het youtube account van Nailart Creations. Meer video tutorials, er komt nog een rondleiding door de salon en een nieuwe stash update natuurlijk! Voor meer verzoekjes: laat het even achter bij de comments, dan ga ik er een notitie van maken!!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations