maandag 6 januari 2014

[Shoplog] Nieuwe Producten!

In de maand december ben ik enorm verwend met veel nieuwe lakjes! Ook kocht ik af en toe zelf nog wat bij, dus vandaag een collectieve shoplog met heel veel lakjes! 

Met Kerst kreeg ik van mijn zus een hoop lakken. Onder andere deze drie Sally Hansen lakjes. Van links naar rechts:
- Raisin the bar
- Resurrection
- Hot lava


Ook deze lakjes kreeg ik tijdens Kerst. De drie lakjes van de Hema mocht ik overigens zelf uitzoeken aangezien het natuurlijk lastig is voor een ander om nieuwe lakjes voor mij te vinden (is ze overigens wel goed gelukt hoor!). 
Hema lakken van links naar rechts:
- 821
- 841
- 04 midnight green
Miss Sporty lakjes:
- 96
-109

Helaas hebben ze in Zaandam nog steeds de superheroe LE niet... De Gold Topper koos ik zelf als kerstcadeau uit en in eerste instantie wilde ik verder geen lakjes van deze LE. Later spotte ik de twee rechtse lakjes voor €1,- en nam ik ze toch maar mee. De lakken zelf blijken goed te stempelen!
Van links naar rechts:
- Steel-ing the scene (gold topper)
- Petal to the metal
- Glamour girls

Deze drie mooie Yes Love lakjes kreeg ik ook van mijn zus. Van links naar rechts:
- 8201
- 8062
- 298

Bij de Action verkopen ze sinds kort voor €2,25 per stuk lakjes van de wat duurdere merken, denk aan Maybelline, Rimmel e.d.! Deze drie Maybelline lakjes kocht ik zelf. Van links naar rechts:
- Metallic Rose
- Red Comete
- Midnight Blue

Ook deze Rimmel lakjes komen bij de Action vandaan. Ik had zelf al de paarse variant van de Cocktail colours en nu nam ik ook de blauwe en oranje mee. Scheelt behoorlijk in prijs! De metal rush zag er overigens erg mooi uit!
Van links naar rechts:
- Marine Blue
- Apple Berry Smoothie
- Shirley Temple
- Bronze Princess

Zo af en toe koop ik zelf ook wat setjes los bij de Action. Zo hadden ze sinds kort weer nieuwe caviar setjes. De losse beads die bij deze setjes zitten zijn reuze handig voor nailarts! Ook de kleine lakjes zijn erg fijn!

Deze Caviar Nailart Art Kits kreeg ik van iemand anders tijdens kerst. Ook deze setjes bevatten leuke kleurtjes en beads. Hier komen binnenkort nog uitgebreide reviews over!

Als laatste kreeg ik nog een leuk setje met 2 TEEEZ lakjes. Dit setje bevat de lakjes:
- Outta Control
- Gutsy

Zijn jullie ook zo enorm verwend met Kerst? 

5 opmerkingen:

 1. Wow, goed geshopt zo! En veel gekregen ook, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja op die paar dingetjes van de Action na, en de twee Metal Glam lakjes heb ik eigenlijk alles gehad!

   Verwijderen
 2. dat zijn een boel mooie nieuwe lakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke cadeautjes :) Voor mij koopt niemand nog nagellak, omdat ik al zoveel heb :s (maakt het erg moeilijk...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja ik zeg ook altijd dat t niet hoeft, maar zowel mn moeder als zus kunnen beide in de salon alle lakjes checken. Mn zus kent sowieso bijna mn gehele collectie dus voor haar is t niet zo moeilijk! Blijft toch altijd wel leuk om te krijgen natuurlijk!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations