vrijdag 17 januari 2014

[Swatches] Essence Superheroes Deel 2

Gisteren zagen jullie de eerste drie lakjes uit de Superheroes LE al voorbij komen. Vandaag ga ik jullie de laatste drie lakjes laten zien. Dit zijn de holo effect, de like liquid gold en de galaxy flakes lakjes!

Super, Man!


Super, Man! is een zilveren holografische lak. Holografisch, dat is deze zeker! De glitters sparklen je tegemoet. Mijn camera was zelfs een beetje overdonderd van deze glitters.. Ga er dan ook vanuit dat de glitters in real life véél opvallender zijn. Deze lak dekt met 2 laagjes.

Wonder Wow! Man!
Wonder Wow! Man! vind ik persoonlijk de minste van de zes. Dit is gewoon een gouden lak met een metallic finish. Ik heb niet zo heel veel met metallic lakjes dus deze vind ik zelf ook niet zo heel boeiend. Ben je zelf ook niet zo gek op gouden metallics dan kun je deze dus skippen. De dekking viel mij ook iets tegen, je hebt zeker 3 laagjes nodig voor een goede dekking!

The Awesome
 Oeh Glitters! The awesome is een roze lak met verschillende groottes qua glitters. Meestal dekken glitterlakken altijd erg slecht, maar deze is qua dekking best goed. 2 Laagjes zie je op de swatches hierboven. Hier en daar zie je mijn eigen nagels door de lak heen maar met een roze crème basis of met een derde laagje is dit opgelost. Zeker een leuke lak!

Welke lak vinden jullie het leukst uit deze collectie? Ik vind alleen Wonder Wow! Man! wat tegenvallen, de rest vind ik echt super! 

2 opmerkingen:

  1. Wat is Super, Man! toch gaaf! Toch een klein beetje spijt dat ik The Awesome niet heb meegenomen ;) Maar Super, Man! en Power Girl vind ik de mooiste!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben blij met deze collectie en ze mogen dit echt vaker doen, zeer geslaagde collectie. Ik vind die roze glitterlak alleen een beetje mwuaaah (En dat zeg ik niet snel van glitters!) Zal wel komen door de jelly-achtige substantie. Daar houd ik niet zo van bij glitters.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations