donderdag 23 januari 2014

Instagram #4

Pfoeh de tijd vliegt, dit is alweer de vierde Instagram post van dit nieuwe jaar! Maak voor vandaag je maar klaar voor veel Verschoor foto's. Deze week stond voor mij vooral in het teken van veel verslagen maken en studeren voor de toetsen, Verschoor is toch wel een beetje een steun hierbij geweest!

Verschoor vind het dekbed enorm interessant, 's ochtends rolt hij zichzelf dan ook vaak tussen de lakens en dan steekt er net ergens een koppie tussenuit!


Mooierd! Ik moest natuurlijk even de camera van mijn nieuwe telefoon testen!

Omdat bijna al mijn toetsen 's avonds plaatsvinden, betekend dit ook dat ik veel minder tijd vrij heb om te werken. Deze week wel nog twee leuke setjes kunnen zetten in alle drukte!

Roar! Verschoor heeft de neiging altijd zijn bek open te trekken wanneer ik foto's maak... Kleine tijger!

Ook Muis heeft natuurlijk aandacht nodig. Mevrouwtje is nog steeds een klein onderdeurtje, maar begint langzaamaan wel al wat te groeien. Een echte kroeldoos is het!

Strike a pose! Volgens mij is Verschoor geschikt als reclamekat, zou Whiskas 'm willen? ;-)Omdat de gehele dag bij mij in het teken staat van leren, verslagen maken en nog meer leren... en de site natuurlijk niet stilstond. Ben ik maar 's nachts aan het werk gegaan met wat voorbeeldjes maken en swatches voor de site. 's Nachts bloei ik het meeste op en zo heb ik ook eindelijk de perfecte lamp voor de swatches gevonden!

Dit is toch niet te weerstaan? Ieder momentje dat ik even pauze nam tussen het leren en typen door kwam Verschoor direct op schoot liggen kroelen!

Dit was de rest van de week mijn uitzicht. Vooral veel mijn laptop gezien en Verschoor... Mja die laptop die poseert natuurlijk niet zo leuk ;-)!

Hoe zag jullie week eruit? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations