maandag 27 januari 2014

Yes Love - Nr 8201

Ik ben gek op de lakjes van het merk Yes Love. Er zitten veel leuke nieuwe kleurtjes tussen met verschillende finishes. Het lakje die ik jullie vandaag ga laten zien is qua kleur en finish iets minder origineel, maar toch wel de moeite waard!

Nr 8201 is een lichte blauwe nagellak met een metallic finish. Echt metallic vind ik deze lak overigens niet, hier en daar zitten er ook wat shimmers in de lak, ik vind het een twijfelgevalletje!


De lak streept niet, wat de meeste metallic finishes wel doen, een pluspunt! Ook het kleurtje vind ik wel mooi, kijk wel uit met dit soort lichte blauwe kleuren. Wanneer je zelf een vrij lichte huidskleur hebt, zijn dit de kleuren die je handen bleker doen lijken!

De lak brengt prima aan en dekt met 2 laagjes. Ik kocht dit lakje bij een winkel genaamd Tovli. Goed nieuws, Yes Love is tegenwoordig ook online verkrijgbaar bij www.yeslove-shop.nl. De prijzen zijn gelijk, €2,50 per stuk en drie voor €5!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations