vrijdag 10 januari 2014

[Review] Essence LE - Metal Glam

Inmiddels ligt de Limited Edition SuperHeroes alweer in de winkels, maar last minute kreeg en kocht ik toch nog wat lakjes uit de Metal Glam LE. Deze zijn op dit moment voor een €1,- per stuk in de uitverkoop te vinden, dus mocht je last minute er nog een leuk lakje tussen zitten kun je deze scoren met korting!


Petal to the metal
Petal to the metal is een lila kleurige lak met een metallic finish. De kleur is erg mooi, maar maakt wel bleek. Wanneer je de kleur combineert met iets donkerders gaat de lak er al een stuk op vooruit! 2 Laagjes.

Glamour Girls
Glamour Girls is een zilverkleurige nagellak met wederom een metallic finish. De kleur is mooi en ook deze is leuk te combineren met andere kleurtjes of in een nailart. 1 Laagje.

Steel-ing the scene
Steel-ing the scene is natuurlijk de uitblinker in deze collectie. Een lakje die vol zit met gouden flakies. Het lijken net kleine stukjes bladgoud. Nu vind ik deze lak in combinatie met een metallic basis absoluut niet mooi. Wanneer je deze gouden flakies lak wilt gebruiken kun je deze het beste combineren met een crème basis en een wat donkere kleur! Op bovenstaande foto's heb ik 1 laagje van steel-ing the scene gebruikt.

Hebben jullie ook lakjes uit de Metal Glam LE gekocht? 

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations