zondag 26 januari 2014

[Gelnagels] Abstracte Nailart

Vandaag heb ik weer een leuke nailart voor jullie! Deze nailart is vrij makkelijk en snel te maken en kun je zelf namaken met verschillende kleuren!

Voor deze nailart gebruikte ik drie kleuren. Een zilveren, een rode en een zwarte kleur. Je kunt zelf bepalen wat voor kleur je wilt gebruiken, ik denk zelf dat ipv rood ook erg mooi zou staan!

De basis bestaat uit een hoekige french. De ene kant het rode gedeelte, dit kun je lakken met een penseel of gewoon met het kwastje van de lak zelf. De andere kant heeft de vorm van een gewone french manicure en ook dit kun je lakken met een penseel of de lak zelf. Ik gebruik zelf een penseel.

Langs de rode kant zette ik een zwart lijntje met een striper. Verder maakte ik met een dottingtool en zwarte lak nog een rijtje stipjes. Deze kun je ook weglaten of vervangen voor streepjes, wat je zelf wilt!

Gaan jullie deze nailart zelf ook proberen? Foto's mag je altijd plaatsen op de facebookpagina of mailen naar info@nailartcreations.nl

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations