donderdag 16 januari 2014

[Swatches] Essence Superheroes Deel 1

De Limited Edition Superheroes van Essence bestaat uit 6 lakjes. Vandaag ga ik jullie de eerste drie nagellakjes uit deze collectie laten zien! Het thermo effect, de sand effect en de oil slick effect nagellakken!

Fantastic Girl:

 Fantastic Girl is het lakje met het thermo effect. De lak zelf is roze en veranderd in paars bij kou. Ik vond de dekking wat tegenvallen. Het thermo effect verdoezeld het feit dat de lak wat sheer is, maar toch vond ik dit te opvallend. Bij 3 laagjes dekte deze lak pas goed.

Fantastic girl in actie! Van warm (roze) naar koud (paars). Het thermo effect werkt top! Ik vind de foto's onder water overigens altijd erg leuk, al dat opspattende water!

The Incredible
The Incredible is een blauw/turquoise lak met een sand style effect. Het zanderige is duidelijk aanwezig, de structuur is vrij grof. De lak dekt met 2 lagen.

Power Girl
Power Girl is de meest moeilijk vast te leggen lak! Deze lak heeft een oil slick effect, welke gewoon eigenlijk neergkomt op een duochrome nagellak. De lak weerkaatst blauw en paars, hierboven zie je vooral het blauwe effect, maar het paars is ook erg aanwezig!

Tot zover de eerste drie lakjes, wat vinden jullie van deze lakjes? 

15 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf the incredible en power girl, maar het sand effect valt bij mij nogal tegen. Je kunt wel merken dat het er is,maar op sommige delen van mijn nagels is het nog gewoon glad. Ik had wat meer verwacht na de sparkle sand effect lakjes, omdat die het zo goed doen. Het kan natuurlijk ook aan de formule liggen, dat ie van mij net anders is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond the incredible zelf wel een leuk sand effect hebben. Had bij mij helemaal niet het idee dat sommige delen nog glad waren. Bij het aanbrengen van het eerste laagje merkte ik dat overigens wel op, toen leek alsof er weinig effect inzat, maar bij het tweede laagje waren mijn nagels toch wel bedekt met een grof textuur! Er zal denk ik per lak ook wel verschil inzitten hoor, dit merk ik wel vaker op bij het swatchen van bepaalde lakken. Soms dekt een lak bij mij na 4 lagen nog steeds niet, terwijl een ander dan dezelfde lak heeft waarbij hij met 2 laagjes wel dekt. Soms is dat zo vreemd!

   Verwijderen
  2. Ik kon wel merken dat het grof was, maar niet zo grof als ik had verwacht haha, maar de kleur vind ik echt geweldig!! Had meteen al een nieuwe nailart in mn hoofd haha. En ik denk zeker dat het daaraan ligt! Is echt heel apart allemaal

   Verwijderen
 2. Power Girl is echt mijn favoriete uit deze collectie, sterker nog.. ik heb het al 2 keer gedragen (en dat is echt uniek in zo`n korte periode haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik vind die ook helemaal geweldig, maar zooo rot om op de foto te krijgen :S. De lak is natuurlijk ook wat paars, maar op mijn swatches leek de lak maar blauw te blijven.. Heb geloof ik op 10 verschillende plekken foto's gemaakt, maar hij wilde echt niet op de foto!

   Verwijderen
 3. Bij mij zijn die special editions steeds uitverkocht echt heel irritant. Ik wil deze lakjes zo graag eens proberen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah das balen zeg! Wij hebben hier in de buurt 3 Kruidvats dus meestal is er wel een filiaal waar nog iets ligt. Het irritante hier is dat de LE's altijd 2 weken later in de winkels liggen dan in de rest van NL. Soms ga ik twee weken lang iedere dag naar die Kruidvat toe voor die LE's, echt spuugirritant ook! Misschien een ander filiaal proberen? Of een vriendin de lakjes laten halen? :)

   Verwijderen
 4. ahh wat een mooi lakjes!
  Mijn favoriet is Fantastic Girl, Ik heb nog nooit zo'n thermo lakje uitgeprobeerd,
  maar het effect ziet er heel cool uit ;)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mocht je hem nog kunnen vinden in de winkels is Fantastic Girl echt een aanrader! Het thermo effect is echt duidelijk aanwezig! :)

   Verwijderen
 5. Ik heb Power Girl en Super,Man en daar ben ik erg blij mee :D Power Girl is zo mooi! Maar inderdaad moeilijk vast te leggen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa ik had zooo'n ruzie met het vastleggen van die lak, en nog ben ik niet echt tevreden over deze swatches, maar het is niet anders. Ik heb zo'n 10 plekken door het gehele huis uitgeprobeerd om foto's te maken, met flits, zonder flits, met buitenlicht, met lamplicht. Pff nergens werden de swatches echt goed kleurecht mee.. Dit is gewoon typisch zo'n lak die je in real life zou moeten zien!

   Verwijderen
  2. Haha dat probleem had ik net zo! Allerlei lampjes geprobeerd! Maar hij is mooi! Dat is het belangrijkste :D

   Verwijderen
 6. Die met thermo effect wilde ik super graag, in vele kruidvats gekeken (in België) maar nergens meer te vinden, ookal stond op de site van essence 01-2014 beetje vreemd dat de stand van februri overal al staat. Nergens meer te vinden heel jammer... Zijn er goede prijs vergelijkbare alternatieven thermo polish dat je weet? Layla thermo polish is al best duur vind ik persoonlijk?...
  Ik hou wel ontzettend van je dagelijkse dosis nail art :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat balen zeg!! Ik vind de thermolakken van Casuelle ook erg fijn, ik heb hier een snelle link naar één van die thermolakjes: http://www.nailartcreations.nl/2013/08/review-casuelle-moodnagellak-feel-like.html
   Die thermolakjes kun je o.a. bij de Intertoys vinden!

   Verwijderen
  2. Danku voor de tip van de casuelle thermolakjes. Ga zeker eens kijken, en hopen dat essence misschien nog eens een collectie uitbrengt. Groetjes

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations