zondag 12 januari 2014

[Gelnagels] Through The Fire Nailart

Zo af en toe krijg ik de volle vrijheid om een leuke nailart te creëren bij klanten. Dit keer mocht ik zelf iets leuks bedenken, dus heb ik een nailart gemaakt met de kleuren zilver en rood, dit omdat deze klant deze kleuren vaak draagt!

Ik bouwde eerst de gelnagel op tot het punt dat de nailart erop kon. Ik heb geen basiskleur gebruikt en gebruik gemaakt van de natuurlijke nagelkleur. Met een zilveren glitterlak van Essie en een sponsje maakte ik een gradiënt effect op de nagel.


Met een rode lak en een klein penseel maakte ik vlamachtige vormen op de nagel met verschillende groottes. Per nagel maakte ik drie vlammen om ook nog iets van de zilveren gradiënt te kunnen zien!

Als laatste zette ik nog een dun lijntje rond de rode vlammen. De nailart is wel abstract bedoeld, je hebt dus een beetje fantasie nodig om het geheel vorm te geven, maar dat vind ik zelf juist het leukste van nailart!

Wat vinden jullie van deze nailart? 

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations