donderdag 23 januari 2014

Maybelline - Metallic Rose

Zo nu en dan graai ik even flink in de bak met make-up/nagellak koopjes bij de Action. Sinds een tijdje verkoopt de Action lakjes van o.a. Rimmel, Maybelline en MNY voor €2,25 per stuk. Maybelline en Rimmel zijn beide merken die mooie lakjes verkopen, maar.. persoonlijk wel een beetje boven budget. Ik ben een echte budgetlakker en zo ontdek je dit soort mooie lakjes soms gewoon iets later. Ach ja, waarschijnlijk ben ik niet de enige die meer van de budgetlakjes is! 

Vandaag laat ik jullie dit mooie lakje van Maybelline zien: metallic rose! Ondanks dat de naam metallic zegt, vind ik dit lakje eerder een fijne zilveren shimmer hebben, echt metallic vind ik deze niet. Alleen maar beter want ik ben niet zo'n fan van metallic (aka streperige) nagellakken.


Ik draag zelf eigenlijk best weinig roze nagellak, maar dit vind ik echt een hele mooie roze kleur! De lak dekt prima met 2 laagjes en brengt fijn aan. Mocht je nog echt op zoek zijn naar dé perfecte roze lak, ga eens kijken bij de Action!

Hmm ik moet écht een nailart gaan bedenken met dit kleurtje, deze is zeker voor herhaling vatbaar. Nu alleen nog even iets leuks bedenken (ehm nee, éérst de toetsweek overleven en daarna weer volop nailarten!)!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Oh en nog belangrijker, vinden jullie de swatchfoto's ook een stuk verbeterd zo? 

7 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations