woensdag 22 januari 2014

[Gelnagels] Purple French Flowers

Vandaag heb ik weer een leuke bloemen nailart voor jullie! Bloemen doen het eigenlijk altijd goed en je kunt er veel veranderingen in aanbrengen. Wanneer je enkel de detailkleuren in een bloem veranderd, ziet de complete nailart er anders uit! De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien is vorig jaar al eens voorbij gekomen, alleen heeft deze nailart een iets andere kleurencombinatie!

De nailart is gemaakt op gelnagels, een leuk detail om te weten is dat de gel aangebracht is over de natuurlijke nagel. De nagels hierboven zijn dus enkel verstevigd met een laagje gel, de lengte is compleet natuurlijk! Het is dus ook mogelijk om je eigen nagels te verstevigen met een laag gel. Interesse? Dan kun je contact met mij opnemen of even op de gelnagel pagina kijken!


Ik bracht eerst de gel aan over de natuurlijke nagel. Vervolgens startte ik de nailart met het maken van de paarse french manicure. Deze dame is gek op paars, dus het is altijd een leuke uitdaging om iets nieuws te bedenken met net weer een iets andere kleur paars! 

Wanneer de french droog is maak je met stripers de bloemen. Hier kun je een tutorial vinden hoe je zelf stap voor stap dit soort bloemen kunt maken. Als laatste zet je met een striper een lijntje en met een dottingtool een aantal hele kleine stipjes!

Maken jullie zelf ook vaak bloemen nailarts? Of lukken deze juist nog niet zo goed? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations