zaterdag 4 januari 2014

Catrice - Shopping Day At Bluemingdales

Met Kerst kreeg ik een behoorlijk aantal lakjes (daar komt nog een artikel over online!), maar ook van daarvoor lagen er nog heel wat lakjes te wachten om geswatcht te worden. Ik begon bij Shopping day at bluemingdales van Catrice!

SDAB is een donkerblauwe lak met een crème finish. De kleur zelf is niet spectaculair, maar deze lak kun je wel mooi gebruiken bij het maken van een winter wonderland! Hmm leuk idee voor een nailart misschien! Mooie blauwe lucht, sneeuwvlokjes en sneeuwpoppen!


Ik vond zelf dat de kleur niet mooi egaal aanbracht. Wanneer je goed naar de swatches kijkt zie je hier en daar ook mijn eigen nagels door de lak heen. Bij het eerste laagje was de kleur erg sheer en streperig. Bij het tweede laagjes nam de streperigheid af, maar de kleur is nog steeds vrij sheer.

Op de swatches hierboven zie je 2 laagjes lak. Ondanks dat de kleur zelf niet zo heel speciaal is, vallen er dus wel leuke dingen mee te doen. Verschillende nailarts of gewoon een laagje glitter maakt deze kleur al wat meer speciaal!

Welke kleur lak dragen jullie het meest? Ik zelf wissel zo vaak af dat ik eigenlijk niet echt vaak dezelfde kleur draag!

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations