maandag 20 januari 2014

[Gelnagels] Winter Wonderland

Ondanks dat de winter in Nederland nog ver te zoeken is (gelukkig! Ik hou niet van kou....), maakte ik toch een vrolijke winter wonderland nailart op gelnagels!

De basis van deze nailart is een hele donkere blauwe nagellak van Maybelline welke een fijne shimmer heeft. De nailart verder bestaat uit verschillende technieken. De sponstechniek voor het sneeuw, het stempelen van de sneeuwvlokjes en het maken van de kleine sneeuwvlokjes met behulp van een dottingtool.


Wanneer de blauwe basis droog is, start je met het sponsen. Ik lakte wat witte lak op een schuursponsje en de tips voorzag ik van een laagje witte sneeuw. Dankzij het sponsje lijkt het juist extra op sneeuw doordat dit geen strakke lijn geeft. 

Ik gebruikte *kuch* de Kerst stamping plate voor de sneeuwvlokjes. Met een witte stempellak stempelde ik random grotere en kleinere sneeuwvlokjes over de nagels. Om de overtollige ruimte te vullen heb ik met een dottingtool en een witte lak hier en daar wat stipjes sneeuw gemaakt.

Zo maak je op een hele snelle manier een prachtig winter landschap op je nagels! Ben jij echt aan de winter toe? Of juist ook geen winter mens? 

6 opmerkingen:

 1. Mooi zeg!
  Ik heb ook echt een hekel aan kou! Gelukkig sneeuwt het nog niet, want dan rijden de treinen al helemaal niet meer :(.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh ja drama met die treinen he? Pff heb er zelf ook last van, moet minimaal 3 dagen per week met de trein naar Haarlem. Wanneer er van te voren een sneeuwstorm voorspeld wordt blijf ik ook verstandig thuis :P Ga dan niet het risico lopen vast te komen zitten!

   Verwijderen
 2. Wow!
  Deze nail art is zoo mooi!
  Alle details zijn prachtig ;)

  Groetjes,
  Julia

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations