donderdag 9 januari 2014

Instagram #2

Zoals jullie gewend zijn natuurlijk weer op de donderdagochtend de Instagram post! Mocht je graag alle foto's eens willen doorsnuffelen kun je mij altijd via Instagram zelf volgen: @sylvia_nailartcreations.

Ehhh.. Tja tot zover mijn netjes georganiseerde Helmer. Tijdens de Kerst is het ontzettend druk geweest, afspraak na afspraak, waardoor ik tussendoor steeds alle lakjes in de bovenste lade smeet. Nu is het weer iets rustiger, dus tijd om de Helmer even op de ruimen!Tijdens het opruimen merkte ik ook op dat ik inmiddels toch behoorlijk wat Essie lakjes gespaard heb! Ik dacht echt dat ik er maar zo'n 5 had.. Nouja, iets meer dus ;-)!

Zowel mijn kamer als de salon zijn weer helemaal opgeruimd. Alle Kerstspullen zijn weer in de kast gegaan, tot volgend jaar!

Verschoor kan af en toe zó raar liggen. Hier lag meneer half opgerold met zijn achterpootjes tegen de zijkant van de bank aan. Zo'n 3 weken later dan de rest van NL, lag ook híer eindelijk de Superheroes LE in de winkels. Het persbericht wekte mijn interesse al op, want deze collectie bevat leuke lakken en nailart producten. Ik dacht dat ik alle lakken had, tot ik er op Instagram op werd gewezen (thanks Marielle!) dat ik nog een lak miste! Dus hop terug naar het Kruidvat en het overige lakje met potjes glitter gehaald.

Bij de Action vond ik een nieuw french manicure setje en deze testte ik even snel uit. De review volgt zaterdag!

Purrr!

Weer 100 foto's uitgeprint met allemaal nailarts. Dus hop weer de albums gevuld en klanten hebben weer een hoop te bekijken! (maakt het kiezen natuurlijk lastig haha!).

Weer mooie nagels gezet! De laatste set nagels is overigens gemaakt met de glitters uit de Superheroes LE!

Dit vind ik zo'n mooie foto! Verschoor verstopt zich af en toe onder de dekens, dan springt ie af op alles wat beweegt. Speciaal voor de foto ging meneer even poseren!
 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations