vrijdag 31 januari 2014

Catrice - Miami pINK

Sommige lakjes van Catrice vind ik helemaal geweldig, andere vind ik dan weer een stuk minder. Zo liep ik tegen Miami pINK aan. Een lak die er geweldig uitzag in het flesje, maar toch best teleurstellend was op mijn nagels... Kijk je mee?

Miami pINK is een donkerroze nagellak met een shimmer finish. Bij het aanbrengen van het eerste laagje merkte ik al dat deze lak ontzettend waterig is, dus ook het eerste laagje zag er behoorlijk sheer uit...


Bij het aanbrengen van laag 2 merkte ik op dat nog steeds de lak erg sheer was. De kleur zelf vind ik dan wel weer erg mooi, maar het feit dat je mijn eigen nagels door de lak heen ziet staat mij best tegen. Op de swatches hierboven gebruikte ik drie laagjes lak.

Ik probeerde Miami pINK aan te brengen over een lichte roze basis, echter werd de lak toen weer erg streperig.. Hmm. Jammer genoeg dit keer géén hele positieve ervaring met een nagellak, maar dit behoedt jullie natuurlijk voor het kopen van een miskoop!

Hebben jullie een positieve ervaring met Miami pINK?

4 opmerkingen:

 1. Het is een mooie kleur, heb deze nog niet maar jammer van de dekking

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer hè dat de kwaliteit van Catrice altijd zo verschilt! De kleur zelf is wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja stom he! Het komt toch uit dezelfde fabriek, dus je zou zeggen dat ze nu wel weten hoe ze een dekkende lak moeten maken!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations