zaterdag 1 februari 2014

[Stash] Nailart Beads!

Beads (ofwel Caviar) is een vorm van nailart waar ik echt een haat/liefde verhouding mee heb. Zoals je hierboven kunt zien heb ik inmiddels behoorlijk wat kleurvarianten beads gespaard... In dit artikel laat ik jullie mijn collectie beads zien, en geef ik jullie meteen wat voorbeeldjes wat je met de beads kunt doen!Ik begin meteen met mijn favoriete! Deze beads zitten in platte potjes en zijn van het merk Max, deze zijn verkrijgbaar bij de Action en zitten in setjes met nagellakjes. De kleurtjes zijn leuk en sommige bevatten meerdere kleuren per potje!

Ook deze flesjes met beads komen van de Action, maar vind ik persoonlijk veel minder praktisch... De beads zijn wel makkelijker over de nagel te strooien, maar wanneer je de beads wilt gebruiken om een figuur mee op je nagels te maken dan komen ze lastig uit deze flesjes. 

Deze flesjes beads komen van Ebay. Ze zien er superschattig uit, maar zijn meteen ook het minst praktisch. Daarnaast is de hoeveelheid beads ook niet netjes verdeeld, deze flesjes zijn nog nooit gebruikt en zoals je ziet bevat het ene flesje veel meer beads dan de andere!

Deze flesjes van Pink Tease komen bij de Big Bazar vandaan. Al deze flesjes hebben verschillende kleuren beads door elkaar heen. Het lange dopje is praktisch omdat er niet in één keer heel veel uit het potje stort!

Als laatste heb ik nog een flesje met beads van Catrice, confetti beads van Essence, een blauwe die ik ooit ergens bijkreeg en een flesje met beads van de Primark. 

Maar wat kun je nou met die beads?

Met de beads kun je de welbekende Caviar Nails creëren. Je brengt lak aan en strooit de beads over de natte nagellak. Je kunt dit ook doen met een french manicure ipv over de gehele nagel. Je kunt ze aanbrengen over alle nagels of combineren met een simpele french manicure of leuke nailart!

Naast de Caviar nails kun je met de beads ook leuk figuren maken. Hierboven maakte ik een kerstnailart waarbij ik op de ringvingers de beads in de vorm van een ketting aanbracht. Zo kun je ook een randje langs je french manicure maken of andere leuke figuren! 

Tot zover mijn collectie beads, zijn jullie ook al aangestoken met dit virus? 

5 opmerkingen:

 1. Het heeft wel iets maar heb het nog niet gebruikt, vraagje blijft het lang? Aangezien je er geen toplaag kan overzetten? (heb ik in een van je vorige topics gelezen).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ligt geheel aan de manier waarop je de beads gebruikt! Breng je ze aan als Caviar, dus over de gehele nagel dan kun je er geen topcoat over doen en blijft het zo'n 2 dagen zitten. Maar leg je de beads in een vorm, zoals bij de kerst nailart dan kun je er wel een topcoat over aanbrengen en blijft het net zolang zitten als de rest van de nailart!

   Verwijderen
 2. Ik vind die figuren er leuk uitzien.maar hoe krijg je dat zo netjes? Hoe pak je enkele beads op bv.
  Groetjes, Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Kirsten,

   Ik pak de beads op met een dottingtool! Het puntje een beetje vochtig maken en dan kun je zo de beads oppakken. Verder vergt het veel geduld om ze 1 voor 1 op zijn plek te leggen!

   Verwijderen
 3. Bedankt voor de tip! Ga het zeker en keer proberen.gr.Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations