maandag 17 februari 2014

[Shoplog] Nieuwe Collectie Essence/Catrice

Nou hehe, ook eindelijk ligt hier inmiddels een groot deel van de nieuwe collectie van Essence en Catrice in de winkels! Helaas hebben wij in Zaandam geen tweede Essence schap, dus zal ik het voorlopig even moeten doen met hetgeen wat wel verkrijgbaar is hier! Ik kocht voor €17,50 totaal de volgende lakjes:

Deze drie lakjes vielen mij als eerste op. Rood is altijd goed en wordt superveel gebruikt in de salon ook. De sandstyle is mijn guilty pleasure, vind ze prachtig! Ook de blauwe variant zag er erg mooi uit. Deze lakjes kosten per stuk €1,69. De namen van links naar rechts: 
- Galactic Glam
- A hint of love
- Hello Rosy (sandstyle)


Ik ben een sucker voor glitter, dus ook deze drie mochten mee naar huis! Een feather effect, 101 dalmations en twinkling stars finish. Ik ben benieuwd! Deze lakjes kosten per stuk €1,89. De namen van links naar rechts, let op ze zijn lang!
- The bees and the birds
- Black dress and white tie
- Get the party started.

Natuurlijk kon ik de crushed crystals niet weerstaan. Het is dat deze lakjes echt prachtig zijn, want de prijs vind ik persoonlijk inmiddels niet bepaald budget meer. Maar liefst €3,39 betaal je nu al voor een Crushed Crystals lakje, de inhoud/flesjes zijn verder hetzelfde als de normale lakken. Vreemd dat Catrice voor sandstyle lakken veel meer rekent dan voor gewone finishes. Dit is bij Essence niet het geval (beide merken komen uit dezelfde fabriek..). Maar goed, de namen van links naar rechts:
- Shooting Star
- PLUMdogMillionaire
Ik wilde eigenlijk graag de lichte roze aangezien die erg geliefd blijkt te zijn! Deze was hier al uitverkocht helaas.. Voor de rest van de collectie wacht ik op een leuke 1+1 aanbieding o.i.d. om de boel net even wat betaalbaarder te houden!

Welk lakje willen jullie graag zien? Wat vinden jullie trouwens van de inmiddels vrij hoge prijs van de Catrice lakjes? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations