vrijdag 14 februari 2014

[How To] Dragmarble

Het combineren van verschillende kleuren tot leuke designs is helemaal hip tegenwoordig. Talloze manieren zijn er om kleuren door elkaar heen te laten lopen. Zo heb je de watermarble, het sponzen en dus ook dragmarble. Dragmarble is een vorm van watermarble, maar dan zonder water. Ik testte uit voor jullie of deze manier van 'marble' makkelijker is dan watermarble!

Ik probeerde de dragmarble uit met twee kleuren. Je kunt ook drie, vier of meer kleuren met elkaar mixen. Om te beginnen zijn twee kleuren aan te raden. Ik gebruike een zilveren en een blauwe van Max, daarnaast heb je een cocktail prikker of saté prikker nodig!


Mocht je het fijn vinden kun je een lichte basiskleur gebruiken. Ik koos hier niet voor dus bracht meteen de lak aan op mijn nagels zelf. Random over de nagel zet je hier en daar wat stipjes van de verschillende kleuren lak. Laat de lak niet drogen, erg belangrijk! Wanneer de lak nog nat is ga je er met een satéprikker zachtjes doorheen. Niet té anders ga je de kleuren mixen ipv marblen!

Uiteindelijk was dit mijn resultaat. Mwaahhh... niet echt om over naar huis te schrijven....

Conclusie: Is dragmarble nou echt makkelijker dan watermarble? Makkelijker: Absoluut, je zet wat stipjes, gaat er met een satéprikker doorheen en klaar ben je. Vind ik het resultaat dragmarble mooier? Hell no! Doe mij die watermarble dan maar, bij dragmarble kreeg ik toch het idee dat de lak wel erg dik op mijn nagels lag...Daarnaast vind ik zelf het effect met watermarble gewoon vele malen mooier!

Wat vinden jullie mooier? Watermarble of dragmarble? 

7 opmerkingen:

 1. Vind het wel mooi! Maar lijkt me inderdaad dikke laag.vind watermarble toch mooier.
  Ik had een vraagje.kan je gewoon je nagels lakken als je zwanger bent? En hoe zit het met acryl of gel nagels?
  Groetjes, Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Kirsten,
   Nagels lakken tijdens je zwangerschap is geen probleem! Qua kunstnagels is het uittesten, het kan voor de zwangerschap sowieso geen kwaad, maar er kan wel een verschil ontstaan in stevigheid. Bij de een zullen kunstnagels ivm hormonen snel loslaten, de ander zal er geen probleem mee hebben!

   Verwijderen
 2. Watermarble vind ik mooier, maar dragmarble is inderdaad iets 'makkelijker'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is makkelijker, maar idd minder mooi.
  De kleuren combinatie is wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bedankt voor je antwoord! Dacht dat het misschien schadelijk was. ik lees je blog elke dag.groeten.Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan en superleuk om te horen dat je dagelijks een bezoekje brengt! Kunstnagels zijn voor de zwangerschap verder niet schadelijk. Mocht je graag kunstnagels laten zetten, vraag wel altijd even of zij gebruik maken van MMA. Dit is namelijk voir jouw eigen nagels wel schadelijk, laat daarom ook nooit solar zetten! Gel is de meest veilige vorm!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations