dinsdag 25 februari 2014

[Video] How To: Essence Gel Nails At Home

De producten uit de gellak collectie van Essence 'Gel nails at home' lagen serieus al maanden te verstoffen in mijn kast! Ik trok de stoute schoenen aan en ging op zoek naar een model om de gel nails at home op uit te proberen. Voor velen is het lastig om de gellak goed aan te brengen, ik filmde stap voor stap hoe je zelf de producten van de gel nails at home collectie kunt gebruiken!

Welke producten heb je nodig? 
- Cleanser
- Peel off Basecoat
- Top gel
- Primer
- UV lamp 
Of je koopt gewoon de starterskit! Je kunt iedere willekeurige Essence lak gebruiken in combinatie met deze producten.Essence heeft zelf een wat kleinere variant UV lamp in haar collectie. Hierbij moet je dan je duimen weer apart in de lamp houden. Ik heb natuurlijk voor de gelnagels zelf een UV lamp die ik hierbij gebruikt heb!

Het resultaat:
Eli, superbedankt dat je model wilde zitten!! Eli gaat mij op de hoogte houden hoe goed de gellak blijft zitten. Mocht ik meer weten dan zal ik dit artikel updaten!

Update
De dame die de gellak gedragen heeft, heeft voor mij een aantal foto's gemaakt over het verloop van de gellak! Zij heeft ruim 3/4 weken plezier gehad van de gellak, maar wel met hier en daar wat bijwerkingen.

Deze foto is gemaakt na een week dragen. Nou werkt deze dame als schoonmaakster, dus komt zij wel wat vaker in aanraking met water en schoonmaakmiddelen. Op de pink zie je een flinke chip, de rest ziet er nog aardig uit! 

Deze foto stuurde ze mij na iets meer dan 2 weken. Ze had zelf met een zelfde kleurtje de chips een beetje bijgewerkt. Dit heeft ze goed gedaan, want hier is eigenlijk niets van te zien! Wel begin je nu duidelijk een uitgroei te zien, maar dat is natuurlijk logisch na meer dan 2 weken!

Conclusie: De dame zelf was er erg blij mee, en eerlijk gezegd valt het resultaat mij helemaal niet zo tegen! Vooral rekening houdend met het feit dat dit natuurlijk een budgetvariant gellak is, en niet te vergelijken is met de duurdere merken. Echt de 14 dagen chiploos dat haalt deze gellak niet, maar zeker wel een aantal dagen mooi! Wanneer je zelf niet zoveel met water en schoonmaakmiddelen in de weer bent, zal de gellak ook wel iets minder chippen!
Hebben jullie zelf de Essence gel nails at home producten uit uitgeprobeerd? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations