zondag 2 februari 2014

[Gelnagels] Sparkly Pink Nailart!

Er zijn zoveel verschillende soorten nailart waar je gebruik van kan maken, de laatste tijd probeer ik weer wat meer te experimenteren met de producten die al een tijd in de kast liggen. Vandaag ga ik jullie een nailart laten zien waarbij ik gebruik maakte van glitter hexagons, dit zijn een soort van zeshoekige glitters!

De nailart bestaat uit een roze schuine french die omloog loopt. Deze maakte ik met een gewone nagellak, dit is Metallic Rose van Maybelline.


Over het roze deel bracht ik een topcoat aan, één voor één legde ik daar de hexagons op. Zoals je kunt zien hebben deze hexagons verschillende kleurtjes wat leuk weerkaatst in verschillende soorten licht!

Met een witte striper maakte ik een soort van DNA streng. Jammer genoeg is de striper aan vervanging toe en liep deze van mooi dun, naar steeds iets dikker. Hmm dat wordt tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe witte striper!

Wat vinden jullie van deze nailart? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations