zondag 23 februari 2014

[Gelnagels] Late Valentijn Nailart

Dit jaar heb ik eigenlijk niet echt iets aan Valentijn gedaan (doe ik sowieso nooit, alleen vorig jaar maakte ik wel een aantal nailarts!). Dit jaar maakte ik één valentijn nailart op gelnagels. Een beetje verlaat dus, maar alsnog erg leuk om te laten zien! Het is een wat complexere nailart geworden, dus niet heel makkelijk voor beginners, maar mocht je het leuk vinden. Ga het vooral proberen!

Valentijn is natuurlijk heel zoetsappig met rood en roze. Ik maakte een iets andere combinatie met paars en roze! De duimen en ringvingers liet ik even kaal. De overige nagels lakte eerst paars en vervolgens met een propje folie maakte ik een marble effect.


De ringvingers en duimen wilde ik een speciaal effect geven door een hart te tekenen en deze kaal te laten. Om het hart heen maakte ik de nagel roze en het randje van het hartje gaf ik een zilver glitterlijntje. De duimen zagen er hetzelfde uit!

Met een aantal verschillende stamping plates stempelde ik wat Valentijn gerelateerde afbeeldingen op de overige nagels. Zo zie je cupido, wat hartjes en het woordje Love voorbij komen. Als laatste maakte ik van de marble nagels een frame nail. Met een zilveren glitterstriper zette ik een randje om de nagel compleet af te maken!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan met Valentijn? Wat vinden jullie trouwens van deze nailart? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations