donderdag 13 februari 2014

Instagram #7

Goedemorgen allemaal! Vandaag weer een nieuw persoonlijk artikel gevuld met foto's! Mocht je graag gewoon eens rustig door alle foto's willen bladeren, dan kun je mij via Instagram volgen: @sylvia_nailartcreations

Mijn week begon heerlijk met het kroelen met Verschoor. Hoe kun je dit lieve koppie nou weerstaan? 


Zoals je misschien al kunt zien ben ik niet zo'n goede organizer...qua afspraken etc heb ik altijd alles netjes op orde. Maar andere dingen? Ik ben gek op oorbellen en draag iedere dag dan ook wel weer iets anders, alleen smeet ik vervolgens alles weer los bovenop een kast! Ik nam dus een avondje de tijd om alle sieraden even goed te organizen!

Lichtelijk teleurgesteld was ik toch wel in de Essence Love Letters stampy plate. Lees hier de gehele review!

Het stoere mannetje begint echt groot te worden! Het lijkt wel gisteren dat wij hem als kleine kitten ophaalden, inmiddels is hij alweer 1,5 jaar oud! Time flies en kleine katertjes worden groot!

Love my job! Deze week weer wat leuke nailarts gemaakt!

Verschoor begint inmiddels ook steeds meer een schootkat te worden! Happy me, Blacky is dat zoo niet! Wat is nou ontspannender dan lekker bankhangen met zo'n ronkend motortje op schoot!

Ook heeft de Action weer nieuwe nagelspullen! Lees hier de eerste review over het nagellaksetje, ik ben erg positief!!

Verschoor vind het voor nu nog even te vroeg om wakker te worden ;-)! Hele fijne dag gewenst allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations