zaterdag 15 februari 2014

[Review] Essence Paperprint

De Essence Paperprint producten liggen bij mij echt al ruim een halfjaar in de kast. Een echte hype waren deze producten, maar helaas niet op een positieve manier. De meest slechte dingen las ik hierover, toen ik de paperprint terugvond in mijn kast besloot ik de producten toch maar een kans te geven en ze uit te testen.De paperprint bestaat uit een verpakking met krantenknipsels en een transfer solution. Je begint met het uitknippen van de stukjes krantenpapier. Ondertussen kun je je nagels lakken in een kleurtje naar keuze.

Wanneer je manicure goed droog is breng je een laagje transfer solution aan en druk je de paperprint op je nagels. Deze druk je 15 sec goed aan. Ik heb hem iets langer op mijn nagel gelaten. En......

What the....? Oke.. Nou dit is een handige manier om je nagellak te verwijderen zeg! Alleen niet helemaal de bedoeling. Ik weet 100% zeker dat ik de lak lang genoeg heb laten drogen!

Oke poging twee! Dit keer bracht ik de paperprint aan op mijn kale nagel, geen lak die meegetrokken kan worden! Ik lakte mijn nagel met de transfer solution en drukte de paperprint weer goed aan. En.....

Oke, dat schiet dus op! Poging drie bestond uit het compleet nat maken van het paperprint papiertje. Dus niet de transfer solution op mijn nagel, maar op het papier. En......

Ach laat maar zitten, dit werkt gewoon niet ;-)! 

Helaas heb ik er ook niets positiefs van kunnen maken.. Hebben jullie misschien goede ervaringen met de paperprint? Of opties wat je kunt doen met het overgebleven krantenpapier haha? 

4 opmerkingen:

 1. Bij mij is het 1 keer gelukt op een nepnagel, toen was ik echt blij dat het mij wel lukte na al die slechte reviews. Had toen heel dat krantenknipseltje doorweekt met die solution.

  En dat was ook gelijk de laatste keer.. nooit meer gelukt. Helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aw, Ik heb een tijd geleden ook een review van deze paper print nagels geschreven, maar bij mij was het resultaat nou ook niet bepaald geslaagd.
  Zeg maar gerust dat er niks op mijn nagels bleef zitten ;(

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zag dit al een tijdje liggen en dacht telkens zal ik het doen of niet? Nu ben ik blij dat ik het niet gedaan heb! Bedankt voor je review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad lekker laten liggen hoor. Is het geld absoluut niet waard helaas!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations