vrijdag 28 februari 2014

[Gelnagels] Confetti Nailart!

Het afgelopen weekend is mijn moeder 48 jaar geworden! Speciaal voor haar verjaardag maakte ik een leuke nailart op haar nagels. Ze houdt niet zo van het hele drukke, dus ik heb het wat subtiel gehouden door maar twee kleuren te gebruiken.

De nailart bestaat uit een zilveren french manicure met roze confetti! Ik begon eerst met het maken van de french manicure. Ik heb hier een zilveren glitterlak van Essie voor gebruikt, maar je kunt natuurlijk iedere kleur nemen die je zelf wilt!


Ik gebruikte een roze two way nailart striper van de Primark. Met het pennetje maakte ik de slingertjes en de stipjes. Eén klein nadeel, de lak spoot op een geven moment heel vreemd uit het pennetje waardoor sommige stipjes wat dikker geworden zijn. Ik heb dit zelf ook nog nooit meegemaakt met deze pennen!

Komt dit probleem jullie bekend voor met de nailart stripers van de Primark? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations