woensdag 26 februari 2014

[Gelnagels] Black Rhinestone Nailart

Ik kan zelf echt geen genoeg krijgen van nailarts waarbij ik rood en zwart met elkaar kan combineren. Deze twee kleuren doen het altijd goed samen en staan classy! Dit keer combineerde ik een hoekige french met wat rhinestones en stipjes!

De nailart is gemaakt op gelnagels. Ik vijl eerst de oude laag zo goed als helemaal weg tot er een klein laagje overgebleven is, vijl ik de vorm/lengte en bouw ik opnieuw de nagel op met gel. Vervolgens komt de nailart! Ik gebruikte hier een nude basis van Essence. Mocht je liever je eigen nagel gebruiken dan kun je dit weglaten. 


Met een rode lak van Paris Memories maakte ik de hoekige french manicure. Ik zet zelf altijd drie stipjes. Eén in het midden van de nagel en twee aan de zijkanten zodat de hoek evenhoog begint. Je kunt eventueel ook plakband gebruiken mocht het uit de losse hand niet willen!

Op de ringvingers zette ik een dun lijntje met zwarte stipjes met behulp van een dottingtool. Verder plak ik op iedere nagel een zwarte rhinestone. Ik verwerk deze in de gel, maar mocht je dit op je natuurlijke nagel willen doen, plak deze dan met nagellijm vast, of leg ze in de natte topcoat!

Mocht je zelf zoiets willen maken kun je dit natuurlijk met alle kleuren doen die je zelf wilt! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations