maandag 10 februari 2014

Yes Love - Nr 2 (Matte)

De lakjes van Yes Love trekken best vaak mijn aandacht onder andere door de grote hoeveelheid aan verschillende finishes die dit merk aanbiedt. Het lakje die ik jullie vandaag ga laten zien is een matte nagellak, hou je hier niet van? Geen probleem, met een topcoat kun je deze lak zonder problemen glanzend maken!

Nr 2 is een vrij donkere kleur, de kleur is donkerpaars met een matte finish. De lak oogt wel erg mooi met de matte finish. Een ander voordeel van matte nagellak is de droogtijd, dit gaat veel sneller dan bij glanzende lakjes!

Dit lakje heeft een wat breder kwastje waardoor je wat makkelijker de gehele nagel kunt lakken. De kwast is niet zo overdreven breed als die van Catrice overigens! De lak dekt al met maar 1 laagje, whoehoe! Absoluut een lakje die de moeite waard is en erg handig voor wanneer je weinig geduld hebt!

Wat vinden jullie van de matte finishes die sommige lakjes tegenwoordig hebben?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations