woensdag 12 februari 2014

[Gelnagels] Blue Fantasy Nailart

Sommige dames zijn erg gehecht aan één bepaalde kleur op hun nagels. Ik vind het juist leuk om zo af en toe met kleurtjes te spelen en aangezien ik bij een aantal zelf iets mag bedenken ga ik vaak voor een ietwat minder bekend kleurtje! Vandaag is het een keer een blauwe nailart geworden!

Voor deze nailart heb je eigenlijk maar drie kleurtjes nodig. Een kleur voor de french manicure, ik gebruikte de donkerblauwe shimmer van Max en twee gekleurde stripers, in mijn geval een witte en lichtblauwe. 


Je begint de nailart met het maken van de french manicure. Ik gebruikte hier een donkerblauwe kleur voor, maar ben jij meer van roze of rood dan kun je natuurlijk ook deze kleuren kiezen! De french manicure laat je goed drogen voordat je de rest van de nailart gaat maken.

Wanneer de french manicure droog is kun je de streepjes gaan zetten. Je zet steeds de kleuren om en om, probeer dus niet eerst alle witte of eerst alle blauwe streepjes te zetten, dit komt niet goed uit! Begin met het langste witte streepje en zet daar steeds een streepje onder in de andere kleur die ietsies korter is. Dit kun je herhalen net zolang totdat jij het prima vind!

Wat vinden jullie van deze blauwe nailart? 

1 opmerking:

  1. Ik vind deze echt heel mooi :) van de week zat ik te denken om de blauwe kleur mee te nemen van de Action :) ik denk dat ik hem binnenkort toch maar ga halen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations