donderdag 6 februari 2014

Indigo - Nr 172

Dinsdag schreef ik een artikel waarin ik verschillende producten van de Wibra liet zien. Vandaag heb ik één van de glitterlakjes geswatcht voor jullie! De glitterlakjes zijn echt bedoeld als toppers, dus niet zo mooi zonder basiskleur. Ik wilde de rode glitters uitproberen over een donkere basis. Ik gebruikte Hema - Nr 97 als basis, de lak zelf met de matte topcoat, deze werd natuurlijk wel weer glanzend door de glitters. De swatch hierboven is gemaakt zonder flits.

Deze swatch is gemaakt met flits. Whoa de combinatie is ontzettend gaaf! Ik kon echt niet stoppen met het kijken naar deze mooie combinatie. En dat voor een €1,- lakje van de Wibra!

Deze laatste swatch is wederom weer zonder flits gemaakt. Ik gebruikte maar één laagje van de glitterlak over de basis van de Hema aan. Er komen dus ontzettend veel glitters van de lak af zoals je kunt zien. Deze combinatie hou ik er in ieder geval in!

Wat vinden jullie van deze combinatie van de lakken?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations