vrijdag 21 februari 2014

[Do It Yourself] Nagelpads van Servetten!

Ik ben iemand die graag nieuwe dingen uitprobeerd en zo af en toe zelfs iets geks. *kuch suikernagels*. Vandaag ga ik weer een nieuw do it yourself project met jullie delen. Heel low budget van servetten nagelpads maken! Servetten kun je zo bij de Action halen en op dit moment hebben ze hele leuke designs (helaas niet toen ik ze kocht...).

Oke, wat heb je nodig? Weinig in ieder geval!
- Servetten
- Schaar
- Base- en topcoat
- Nagelvijl

 

In de video hierboven leg ik precies uit hoe je zelf de nagelpads kunt maken en ze op je nagels kunt aanbrengen! Sorry voor de slechte kwaliteit hier en daar, mijn fotocamera wilt helaas tijdens het filmen maar op één plek scherpstellen. Ik ga sowieso werken aan mijn filmskills want had tenslotte beloofd om meer met het youtube account te gaan doen! 

Dit is het uiteindelijke resultaat! Helaas merkte ik op het laatst pas op dat de servetten mijn eigen nagels door lieten schijnen. Dit kun je oplossen door een nude basis te gebruiken!

Mochten jullie dit DIY project nou gaan uitproberen vind ik het ontzettend leuk om jullie resultaten te zien! Je kunt je foto posten via Twitter, Facebook of mailen naar info@nailartcreations.nl.

5 opmerkingen:

 1. Wat is dit een leuk idee, zoiets heb ik nooit eerder gezien. Ik had niet verwacht dat dat bleef zitten.,je hebt gelijk een kleurtje eronder zal net iets mooier zijn, maar als ik leuke servetten tegen kom ga ik het zeker proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk idee! Ik zat zelf pas te denken aan een soort decopatch op nagels? Ben nu helemaal van het decopatchen. Das ook zoiets maar dan verschillende in stukjes scheuren of knippen en die op je nagels plakken met topcoat. Dat ga ik binnenkort denk ik eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk idee! Ik zat zelf pas te denken aan een soort decopatch op nagels? Ben nu helemaal van het decopatchen. Das ook zoiets maar dan verschillende in stukjes scheuren of knippen en die op je nagels plakken met topcoat. Dat ga ik binnenkort denk ik eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat klinkt ook leuk! Had ik nog nooit van gehoord, maar ben wel erg benieuwd!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations