zondag 9 februari 2014

[Nailart] Caviar Nail Fail

Ik krijg eigenlijk altijd wel veel complimenten over de nailarts die ik maak, echter ben ik zelf natuurlijk bij lange na niet perfect en maak ook ik soms wel iets wat meer richting fail dan richting mooi gaat haha! Vandaag dan ook lekker een nailart fail van mijn kant tussendoor, want tja, bij wie gebeurd zoiets nou niet!

De Caviar manicure droeg ik al, maar ik wilde mijn nagels nog wat opvrolijken. What was I thinking? Had het toch lekker bij die french manicure gelaten Syl!


Ondanks dat toch ook veel mensen mij complimenten gaven met deze nagels, was ik er zelf absoluut niet blij mee. Niet verrassend ook dat de nailart snel verdween van mijn nagels. Ik had enorme ruzie met de witte striper die gewoon té dik geworden was waardoor mooie lijntjes maken niet meer werkte. 1-0 Voor kriebelige lijntjes!

Verder kun je dit artikel gewoon met een korrel (ach, doe maar een zak) zout nemen natuurlijk! Zo nu en dan moet het natuurlijk ook mogelijk zijn om iets te delen wat gewoon totaal mislukt is, we zijn allemaal maar gewoon mens toch? 

Wat is jullie grootste nailart fail? 

3 opmerkingen:

  1. Heb je een prachtige nail art gemaakt. Foto's en al voor je blog. Moet je dan alleen nog van het eindresultaat hebben en dat doe je dan pas met topcoat op. Tsja, totdat je een topcoat hebt die lekker smeert en alles door elkaar heen blend. Dat is echt irritant en zeker een Nailfail en super irritant.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm, deze vind ik inderdaad niet geweldig, maar dat komt puur door de caviar. Verder vind ik 'm wel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations