donderdag 27 februari 2014

Instagram #9

Goedemorgen! Vandaag weer een nieuw persoonlijk artikel met hoe mijn week eruit gezien heeft! Deze week heb ik vooral veel nagels gezet, dus bereid je maar voor op een hoop leuke foto's! Mocht je graag gewoon eens door de foto's willen bladeren, dan kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Ah gut! Verschoor kan zoo lief slapen, kijk dat nou liggen! Hij lag dus echt te slapen hier! (ja met zijn bekkie open haha)

De gellak behandeling die ik voor jullie filmde. Klik hier voor het artikel!


Dame die 9 weken gelnagels gehad heeft en de gel heeft laten verwijderen en nu prachtige mooie lange natuurlijke nagels heeft! 

Deze supergave armband vond ik bij de Action. Met handige magnetische sluiting dus je kunt hem zelf omdoen. Ik kocht deze uiteindelijk later ook in een mintgroene variant.

Whoa dat waren een hoop nagels in een klein weekje tijd. Superleuk wanneer het zo lekker druk is!

De salon is weer een stukje verder opgeleukt met een tijdschrift rekje en een leuke spreuk aan de muur! Langzaamaan begint de salon echt steeds verder af te raken!

DIY project die in de loop van volgende week online verschijnt!

Omdat het zo druk was in de salon heb ik twee avondjes Verschoor niet gezien. De volgende dag dat ik weer even langs kwam was meneer compleet beledigd en wilde hij niet meer op schoot liggen!

Tussendoor even de tijd gevonden voor mijn eigen nagels. Hier komt natuurlijk nog een apart artikeltje over met de gebruikte producten!

Ohja, dezelfde avond heeft Verschoor het me weer vergeven en plofde hij toch maar neer op schoot ;-)!

Hebben jullie een leuke week gehad? Nog lekker aan het genieten van de vakantie?  

1 opmerking:

  1. Je hebt echt veel nagels gezet en er zitten hele mooie bij. Leuk dat je salon steeds meer word zoals je voor ogen hebt. De eerste foto van Verschoor is zo leuk, wat een lekker ding is het toch :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations