dinsdag 4 februari 2014

[Budgettip] Nagelproducten bij de Wibra!

Laatst liep ik even snel de Wibra binnen en daar spotte ik een aantal verschillende nagelproducten! O.a. nagellakjes, glitterpoeder en rhinestones. Alle producten waren €1,- per stuk, hoe budget wil je het hebben! In dit artikel laat ik jullie zien of de producten een beetje de moeite waard zijn!Als eerste vond ik vier glitterlakjes. Ik zag al eerder nagellak liggen bij de Wibra, maar die zagen er niet echt interessant uit. Deze glitterlakjes wel!De glitterlakjes zijn in ieder geval de moeite waard! Dit zijn een blauwe, rode, gouden en holografische glitter. De blauwe bevat hier en daar wat grotere zilveren glitters, dit vind ik zelf iets minder. De andere vind ik wel erg leuk, de holografische glitter scoort ook erg hoog!

Ook verkopen ze setjes met glitters. Ik kocht twee setjes, één met een rode/zwarte glitter en één met witte/roze glitters. De glitters zijn erg fijn en geschikt om te verwerken in nailart. Let wel goed op in de winkel, want het potje met de witte glitters was bij mij namelijk gescheurd!

Als laatste kocht ik nog een setje met potjes rhinestones. Er zitten 8 potjes in een verpakking met daarbij een tube lijm. De lijm gooi ik zelf altijd weg, dat soort tubes zijn mega onhandig en lekken altijd, uit voorzorg gebruik ik die dan ook niet. Ik heb er eerlijk gezegd ook niet op gelet of er meerdere varianten verpakkingen waren!

Dit zijn de eerste vier potjes. Er zitten donker- en lichtblauwe ronde rhinestones bij. Roze hartjes rhinestones en paarse vlindertjes.

Daarnaast zit er een potje bij met roze hartjes, ronde zilveren rhinestones, roze sterretjes en zwarte druppelvormige rhinestones. Kortom veel verschillende kleuren en varianten steentjes!

Conclusie: ontzettende leuke producten voor een budget prijs. De blauwe glitterlak vind ik zelf het minst leuke door de grove glitters die erin verwerkt zitten, maar dit is persoonlijk. De rest van de producten zijn echt de moeite waard. De glitterlakken zijn wel echt als toppers bedoeld en zijn vooral leuk over een andere kleur heen, niet om zonder basis te dragen dus!

Gaan jullie nog iets van het bovenstaande bij de Wibra halen? 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb al een tijdje geleden de rhinestones gehaald, echt leuke dingetjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga toch nog even kijken voor de rhinestones! Die zag ik laatst niet!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations