donderdag 27 februari 2014

This Is It - Persian Red

Soms kun je op de meest gekke plekken nagellakken kopen. Tegenwoordig dus ook bij speelgoedzaak Intertoys. Zelf verwachtte ik in eerste instantie meer dat dit 'kinderlakjes' zouden zijn, maar aangezien ik veel nailartparty's doe besloot ik toch de poging eens te wagen met een aantal lakjes. 

Persian red mocht met 50% korting mee naar huis. Normaal betaal je €1,99 voor een lakje, wat dan bijvoorbeeld weer duurder is dan een lak van Essence. Door de korting betaalde ik €0,99 en wilde ik dit mooie uitziende rode kleurtje wel eens proberen!


Al met al geen tegenvaller! De kleur is mooi rood en dekt met twee laagjes. De lak brengt prima en op een wat vervelend luchtje na heb ik niets te klagen over dit lakje. Dit lakje dekt prima in tegenstelling tot de meeste rode lakjes. De kleur heeft verder gewoon een crème finish en niets bijzonders, maar toch!

Wat vinden jullie van de nagellakken van het merk this is it? 

3 opmerkingen:

 1. Leuk lakje! Ik heb er zelf nog niets van geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze inderdaad ook gezien bij de intertoys,
  Ik ben benieuwd hoe ze mij gaan bevallen ;)

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi ja dat vind ik juist het leukste, nagellakken kopen op plekken waarvan je ze niet verwacht. Wat een mooi rood kleurtje heeft deze.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations