zondag 16 februari 2014

[Gelnagels] Red Butterfly Nailart

Ik ben zelf niet zo'n grote stempelaar op het gebied van nailart, maar zo af en toe kun je met behulp van stempels toch wel hele leuke dingen maken! Deze nailart onstond door steeds iets toe te voegen. Het begon met een simpele rode gradiënt..

De basis van deze nailart is een gradiënt die van lichtrood naar donkerrood op de tips loopt. In eerste instantie was het de bedoeling de nagels zo te houden, maar voor mijn doen was enkel de gradiënt toch net even een tikje te saai!


Vervolgens bracht ik een subtiele goude glitter over de gradiënt aan. Ook dit effect was leuk, maar nog steeds een beetje saai! Ik begon tussen mijn stempelspulletjes te zoeken en kwam het leuke vlinderdesign tegen. Ik besloot deze op de ringvingers en de duimen te stempelen.

De dame zelf vond dit erg leuk, dus wilde ook de rest van de nagels voorzien hebben met iets! Zij vond zelf de stempel met love erg leuk dus die heb ik gestempeld op de ringvingers, jammer genoeg is dit niet heel goed te zien op de foto's! De rest van de nagels gaf ik één vlindertje. Uiteindelijk begonnen met een simpele gradiënt en met als resultaat deze leuke nailart!

Wat vinden jullie van deze nailart? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations