dinsdag 18 februari 2014

Rimmel - Bronze Princess (Metal Rush)

Soms kun je hele verrassende producten vinden bij de Action. Zo vond ik laatst dit leuke Metal Rush lakje van Rimmel in het assortiment. Normaal gesproken betaal voor je voor een nagellak van Rimmel €6,95. De wat oudere lakken worden opgekocht door de Action en dan kun je ze vervolgens daar kopen voor €2,25. Dat scheelt nogal wat!

Bronze Princess is een lak met duochrome finish. Dit betekend dat de lak geen standaard vast kleurtje heeft, maar dat de kleur veranderd naarmate de belichting veranderd. Hierboven kun je dit al mooi zien!


De lak weerkaatst een aantal kleuren: Groen, goud, bruin en brons zijn kleuren die je het vaakst zult zien. Heel af en toe weerkaatst er ook een klein beetje donkergrijs. 

Alle drie de swatches hierboven zijn van dit lakje, zo kun je zien hoe de kleur soms kan verschillen! De lak brengt verder prima aan en dekt met 2 laagjes.

Wat vinden jullie van lakken met een duochrome finish? 

4 opmerkingen:

 1. hoi nailart creations ik had een vraag. waar heb jij je opleiding gevolgd als ik vragen mag ? groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Monique. Ik heb mijn opleiding in Zaandam gevolgd bij een salon!

   Verwijderen
  2. hoi zou ik misschien mogen weten welke salon? groet monique

   Verwijderen
 2. wow mooie kleur en bijzonder dat het van de action komt! ziet er echt goed uit!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations