dinsdag 31 december 2013

Top 5 Nagellakken 2013

De top 5 nagellakken is inmiddels een traditie op Nailart Creations! Ieder jaar blik ik terug op de lakjes die ik het afgelopen jaar geswatcht heb. Uit deze selectie lakken maak ik een top 5 nagellakken die mij het meest bijgebleven is en waar ik ├ęcht van heb genoten tijdens het dragen! Omdat ik ook dit jaar geen volgorde kan kiezen staan de lakken willekeurig op een rij!

5

Jaa de Jolly Jewels! Prachtige glitterlaken van Golden Rose. Deze, nummer 112, vond ik prachtig. Ook al ging het verwijderen dramatisch!

4


Rond de zomer werd ik gemaild of het me leuk leek eens kennis te maken met het merk Catherine Nails. Ik sta altijd open voor nieuwe lakken en toen ik dit lakje uittestte was ik enorm verbaasd! Wat een prachtige originele kleur en de glans is ook super! Ja, deze lak is mij echt bijgebleven!

3

Dit jaar maakte ik kennis met het merk Yes Love. Whoa, een nieuwe wereld ging open met enorme mooie lakjes die gunstig geprijsd zijn. Deze groene vond ik ontzettend mooi!

2

Voor het eerst ook een wat donkere lak in de top 5. Ik ben vaak van de vrolijke en felle kleurtjes, maar deze vond ik erg mooi!

 1

Het is natuurlijk geen toeval dat er dan ook twee Yes Love lakken in de top 5 staan! Ik ben fan van paars en deze is echt een beauty!

Hebben jullie voor jezelf ook een top 5 qua mooiste lakjes?

4 opmerkingen:

 1. Vind Yes love E11 echt prachtig, fijne jaarwisseling alvast.xx
  +

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee die top 5! Erg mooie lakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vooral de paarse lak vind ik erg mooi! Alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar toe gewenst! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations