vrijdag 6 december 2013

Instagram #49

Een dagje later dan jullie gewend zijn, maar ivm de o.a. de Sinterklaasviering heb ik besloten de Instagram post even een dagje op te schuiven! Maak je vandaag maar klaar voor veel Verschoor foto's want... afgelopen weekend heb ik lekker een weekendje op het mannetje gepast! Mocht je graag alle foto's eens rustig willen bekijken kun je mij volgen via Instagram @sylvia_nailartcreations.

De decembermaand is altijd een drukke maand en in combinatie met de leuke actie die deze maand geldt in de salon zullen er een hoop mooie nageltjes voorbij komen! Deze tweekleurige glitter nailart vind ik zelf ook erg cute geworden!


In Zaandam naast de Primark zit tegenwoordig een leuke kerst outlet! Vorige week donderdag ben ik samen met mijn moeder, zus, oma en tante even wezen kerstshoppen! De netverlichting kocht ik bij de Action en moest natuurlijk getest worden... Toen heb ik de boel meteen maar opgehangen haha!

Vorige week vond ik de perfecte Kerst pumps! (naast nagellak heb ik ook maar een uhh kleine hakken tic ;-)). Lekker glitterig en in combinatie met een zwart rokje staan ze erg leuk. Nu alleen nog een leuk shirtje, maar goed.. ik heb nog even!

Deze leuke rode nailart is bedacht door de klant zelf! Erg leuk en er komt natuurlijk nog een apart artikeltje over!

Verschoortje is echt een ontzettende kroelkat die van aandacht houdt. Meneer vond het ook absoluut niet leuk dat zijn baasje een weekend wegging. Maar gelukkig hebben we samen het hele weekend gekroeld dus dat maakte alles weer een beetje goed ;-)!

Naturel glittertips en een gouden glitter nailart!

Heerlijk kroelen met het mannetje. Ondertussen houdt ie glurend natuurlijk wel alles in de gaten!

Zo nu en dan hang ik alvast wat kerstversiering op. Zo maakte ik van twee losse slingers en gekleurde lange slinger. Uit verschillende winkels kocht ik leuke frutseltjes en ballen en zo maakte ik deze leuke slinger! Als alles klaar is komt er nog een kerst update online!

A Cats life.. Slapen.. slapen.. kroelen... eten.. drinken..kattenbak.. gluren.. slapen en nog veeeel meer slapen!

De kerstkaarten voor de salon zijn alvast geschreven!

Mijn zwarte pieten nageltjes!

Rawr! En een dikke knuffel van Verschoor, fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations