dinsdag 17 december 2013

Catrice - Miss Piggy's BF

Vandaag is het de beurt aan een echte groene Kermit de Kikker kleur! Catrice speelt daar slim op in door de lak Miss Piggy's BF te noemen (suggererend naar Kermit natuurlijk!). 

Miss Piggy's BF is een medium groene kleur met een crème finish. De kleur doet mij een beetje denken aan vers gras! 


Ondanks dat ik af en toe een beetje ruzie heb met de (te) brede kwastjes van Catrice, ben ik wel echt fan van een aantal kleuren. Ook deze komt in het rijtje: fijne en mooie lakjes te staan! De kleur dekt prima met 2 laagjes lak. 

Deze kleur kun je ook mooi Kerstproof maken door er een leuke glittertopcoat over aan te brengen, door er een leuke nailart op te maken. Of gewoon lekker zo laten, want de kleur zo is ook al erg mooi! Let op: gebruik een basecoat bij deze lak, de lak stained! (verkleurd de natuurlijke nagel)

Wat vinden jullie van groene nagellak? Dragen jullie dit vaak of juist helemaal niet? Ik zelf draag het eigenlijk vrij weinig!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations