donderdag 12 december 2013

Instagram #50

Op deze vroege donderdagochtend een extreem kleine Instagram update! Helaas heb ik niet zo'n hele leuke week achter de rug en daardoor ook niet veel zin/tijd gehad om Instagram goed te onderhouden. Een piepkleine selectie foto's dus deze week, maar hopelijk volgende week weer een wat langere editie! Mocht je graag alle foto's willen zien kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Afgelopen week moest ik nog wat kerstinkopen doen, toen ik bij de Hema dit cute roze kerstboompje zag staan. Aangezien mijn kamer nog erg leeg was besloot ik hem voor die €4,- (met korting) mee te nemen!


Na het kopen van het boompje moest er natuurlijk ook iets in, dus hop naar de Action! Daar kocht ik witte balletjes, wat LED lampjes, een witte slinger en omdat ik geen witte piek kon vinden, maar een mooie witte roos!

Mijn moeder en zus waren beide weer toe aan een opvulsessie voor de gelnagels! Dit keer hebben ze beide een zelfde soort nailart, alleen in een andere kleur!

Als laatste ook nog even mijn slaapkamer een kersttintje gegeven. De lampjes die aan het plafond hangen hebben echt het ergste in mij naar boven gehaald... 120 Lampjes in je eentje ophangen aan een plafond die vrij hoog is. Dus hup met een trap, spijkertjes en hoppa liet de boel weer los... 2 Uur verder hing eindelijk alles!

Dit keer dus echt een hele korte post, volgende week hopelijk weer wat meer! 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations