maandag 30 december 2013

Updates + Terugblik 2013!

Hooo niet schrikken! Het is nog steeds Nailart Creations, maar dan alvast in een oudjaars jasje! De tijd vliegt en morgen is het alweer oudjaar! In het artikel van vandaag wil ik wat terugblikken bespreken van het afgelopen jaar maar jullie ook alvast de nieuwe updates laten zien! Want... Ik ben namelijk gisteren hard bezig geweest achter de schermen om helemaal up to date en fris het nieuwe jaar in te gaan! Zijn jullie er klaar voor? 

Het afgelopen jaar heb ik best wat bijgeleerd op het gebied van het onderhouden van de website. Dat betekend nu ook dat ik heel gemakkelijk nu zelf aanpassingen kan aanbrengen in bijvoorbeeld de layout. Dit is iets waar ik voorheen veel moeite mee had en dit liever liet zoals het was om problemen te voorkomen. Om alvast in oudjaars-stemming te komen zit er de komende dagen een leuke vuurwerk layout op Nailart Creations. Don't worry, na het nieuwe jaar komt er weer iets anders. Misschien ga ik terug naar het oude, misschien komt er weer iets nieuws. Wat vinden jullie?


Nu ik toch nog bezig ben met de updates! De 'Nailart' pagina is weer helemaal up to date! De pagina lag stil sinds April, maar nu is deze weer up to date en kun je weer alle nailarts op een rijtje vinden!

Niet alleen de Nailart pagina moest eraan geloven, ook de 'Gelnagels' pagina liep nogal achter. Ook hier staan weer een hoop nieuwe foto's bij. Leuk om gewoon even doorheen te scrollen! Helaas zitten er op beide pagina's hier en daar nog wat mankementjes met foto's die niet meer werken of foto's die niet netjes naast elkaar willen staan. Dit wordt binnenkort opgelost! Tot zover de updates!

Dan ga ik nu verder met een terugblik: Het jaar is echt voorbij gevlogen! Ik heb een hoop mogen meemaken waaronder erg leuke dingen. Iets wat ik mij net pas besefte: Jeetje, ik ben begonnen met bloggen in 2010 (!!!), dit betekend gewoon dat ik het vierde jaar van het bloggen inga! Het begon als een leuk idee om mijn nailarts te delen en een inspiratiebron te worden. Normaal gesproken hou ik nooit iets lang vol omdat het té saai of eentonig voor mij wordt. Op deze manier kun je goed zien wat het bloggen voor mij betekend, het is inmiddels gewoon een deel van mijn leven geworden waar ik van kan genieten. Iedere dag even een momentje om iets leuks over mijn hobby en inmiddels werk te delen!

Wanneer je mij al wat langer volgt, kun je je dit misschien nog herinneren. Als goede voornemen schreef ik vorig jaar op dat ik dit jaar graag wilde beginnen met rijlessen en dat ik waarschijnlijk in Maart zou gaan beginnen. Alles liep iets anders! Begin februari startte ik met mijn eerste rijles, mijn theorie haalde ik in 1 keer en op 11 juli 2013 mocht ik afrijden. Na een (zo goed als) foutloze praktijk haalde ik in 1x mijn rijbewijs. Absoluut géén spijt van gehad!

 Iets anders wat voor zowel mijn moeder, zus en mij erg positief was is toch wel de verhuizing geweest. 12 Jaar in een flat op 3 hoog en toen kregen we ineens een eensgezinswoning met voortuin, achtertuin én een ruimte waar ik mijn salon mocht inrichten!

Het allerlaatste wat ik nog even kwijt wil is natuurlijk de officiële start van Nailart Creations! Toen ik in 2011 mijn diploma als nagelstyliste behaalde wilde ik dit in eerste instantie de eerste paar jaren nog op hobby basis blijven doen. In het begin van 2013 begon het drukker te worden met klanten en toen ik eenmaal verhuisd was en een eigen salonnetje had werd het helemaal druk! Ik moest voor mijzelf een besluit gaan nemen, mijn plan om het bedrijf te starten na mijn studie werd van de baan geschoven want ik kon natuurlijk geen risico nemen.. Na veel wikken en wegen is Nailart Creations sinds 1 augustus 2013 een officiele nagelsalon! 

Naast al het positieve zijn er natuurlijk ook minder leuke dingen gebeurd. Zelf probeer ik meer aan het positieve vast te houden, hetgeen wat negatief is kun je beter zo snel mogelijk achter je laten! Met deze gedachte ga ik het nieuwe jaar in! Wat zijn jullie hoogtepunten van 2013?


2 opmerkingen:

 1. Wat leuk om dit zo te lezen. Dit jaar had ik niet echt hoogtepunten, ik had veel problemen met mijn gezindheid, maar heb wel genoten waar het kon. Een nieuw flesje nagellak, een knuffel van mijn kleine nichtje, een leuk telefoontje en een nieuwe vriendin erbij en de komst van mijn twee parkietjes maken dit jaar toch heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy new Year!
  Ook volgend jaar zal ik weer regelmatig een kijkje op jou blog nemen want ik vind het altijd erg leuk om je nieuwe nail arts te zien!
  Ik krijg ook veel inspiratie van jouw nail art creations ;)

  Ik vind het ook leuk om te lezen dat je bezig bent met het vernieuwen van je lay out! Ik ben benieuwd! Maar je blog ziet er nu ook al fantastisch uit ;)

  Groetjes,
  Julia

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations