zaterdag 14 december 2013

[Gelnagels] Glitter Gold Nailart

Om nog even in de feeststemming te blijven van de decembermaand, ga ik jullie op deze zaterdag weer een leuke glitternailart laten zien! Verschillende kleuren glitter zijn al voorbij gekomen, denk aan roze, zilver, blauw etc! Dit keer een gouden glitter nailart, alvast leuk voor de kerst!

De basis van de nailart die ik maakte bestaat uit een kale gelnagel. Vind jij dit zelf niet mooi, dan kun je ook altijd een nude als basis gebruiken. Verder heb je of een glitterlak, of losse glitters nodig. Ik gebruikte ook een zwarte striper, maar mocht je alleen glitters willen kun je dit weglaten, of je gebruikt een andere kleur. Dat kan ook!


Ik heb inmiddels een eigen manier gevonden van het aanbrengen van glitters. Je kunt de nagel in de glitter dippen, de glitters eroverheen strooien of zoals ik het doe: de losse glitter over de nagel sponsen met behulp van een sponsje. Ik lak ongeveer de helft van de nagel met een topcoat en pak de glitters met een sponsje op en dep deze over de nagel heen. Op deze manier krijg je een speelse gradiƫnt en niet zo'n strakke lijn!

Wanneer de glitters er eenmaal opzitten laat ik deze goed drogen en veeg ik de overige glitters eraf met een kwastje. Dan breng ik een laag topcoat aan om de glitters goed te sealen. De laatste stap is dan het maken van de zwarte lijntjes met een striper.

Ik krijg veel vragen over de manier van losse glitters aanbrengen, vinden jullie het leuk om hier een keer een videotutorial van te zien? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations