zondag 15 december 2013

[Nailart] Purple French/Silver

Naast alle enorme glitterende nailarts die jullie de afgelopen maand veel voorbij hebben zien komen, heb ik vandaag een keer een nailart zonder glitter voor jullie! Ook wel eens leuk zo ter afwisseling dacht ik zo!

Ik was een tijdje aan het twijfelen wat voor kleur french manicure ik wilde maken. Ik kwam eerst met iets van glitter (hoe kan het dan ook), maar dat was het toch net niet.. Later kwam een blauwe kleur voorbij, totdat mijn zus met het idee van de paarse Yes Love nagellak kwam. Yes that's it!


Ik maakte de french manicure dus met Yes Love - E11. Ik was al helemaal gek op dit lakje toen ik hem uitprobeerde en ook als french manicure staat deze kleur erg mooi!

Ik zocht een zilveren striper op om wat bij de french manicure te bedenken. Zo alleen de losse french vond ik te saai, maar i.v.m. een bepaalde gebeurtenis wilde ik mijn nagels niet te druk en overweldigend maken. Met de zilveren striper maakte ik een rand langs de french manicure en zette ik er boven en onder nog een streepje bij. Niet te druk, maar toch wel netjes!

Zoiets is misschien voor Kerst ook leuk om te doen met een rode lak en zilveren striper! Haha ben al helemaal klaar voor Kerst hoor! ;-)

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations