maandag 2 december 2013

Speciale Decemberaanbiedingen!

Misschien is het jullie al opgevallen, links en rechtsboven aan de pagina staat een nieuwe banner! Dit is een banner met een speciale decemberactie in de nagelsalon!

Een hoop weten inmiddels wel al dat ik naast deze website ook een nagelsalon voor gelnagels heb. December is dé maand waarbij je lekker mag opvallen en er feestelijk uit mag zien! Hoe fijn is het dan wanneer je gebruik kan maken van een leuke korting om gelnagels te laten zetten?

Subtiel, chique, over the top, glitters all over the place! Alle soorten nailart zijn in de decembermaand helemaal gratis! Betaal i.p.v. €30,- voor een set met glitternailart nu maar €25,- voor een set nagels met nailart (dit geldt ook voor opvullen! Maak je nu een afspraak en wil je voor de kerst nog even opvullen krijg je maar liefst 2x je nailart gratis!). Niet alleen geldt dit voor glitters, maar ook voor steentjes, bloemen, noem maar op!

Liever samen een afspraak maken? Ook dat kan en ook daar kun je een leuke korting mee scoren! Maak een afspraak met twee personen (kun je niet tegelijk komen, maak dan allebei een afzonderlijke afspraak en geef aan dat jullie bij elkaar horen!) dan krijg je per persoon €5,- korting. Zo betaal je per persoon maar €20,- voor een mooie set nagels, de feestmaanden zijn al duur genoeg en op deze manier kun je het nog leuk houden!

Bel of mail voor een afspraak. Ik kan de gehele maand vooruit afspraken inplannen zorg dus dat je er op tijd bij bent! Er wordt al flink gebruik gemaakt van de actie, maak dus op tijd een afspraak want vol=vol! De aanbieding geldt op alle soorten gelnagels naar keuze.

De nagelsalon is gevestigd in het centrum van Zaandam lopend op 15 minuten afstand van de Primark/station Zaandam. Met het openbaar vervoer ben ik makkelijk te bereiken, je kunt eventueel vanaf station Zaandam met de bus, uitstappen op de Veldvliegerweg, 3 min lopen en je hebt de salon bereikt. Parkeren in de straat is gratis. Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 31 december 2013!

2 opmerkingen:

 1. leuke actie, helaas woon ik in Groningen! als je daar nog mensen weet die nagels zetten voor een leuk prijsje, ik houdt me aanbevolen! groet, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Nienke,
   oei dat is idd erg uit de buurt! Kan je helaas in die richting niet verder helpen!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations