dinsdag 10 december 2013

[Gelnagels] Zilver/Glitter Nailart

Jaa, weer een glitter nailart vandaag! Dit keer een wat simpelere nailart met twee kleuren glitter. Een nailart die je gemakkelijk zelf na kunt maken, ook wanneer je geen vaste hand hebt! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is losse glitter, een topcoat en een sponsje!

Voor deze nailart gebruikte ik zilveren en lichte roze glitter. Je kunt ervoor kiezen om als basis nog een ander gewoon kleurtje of nude te gebruiken. Ik heb hierboven gewoon de eigen nagelkleur als basis gebruikt.


Het oppervlak van de nagel waar je de glitters wilt hebben lak je met een topcoat, een gewone topcoat werkt het handigst, een sneldrogende droogt te snel! Vervolgens pak je eerst de zilveren glitter, deze doe je op het sponsje en dep je op de nagels. Ditzelfde doe je met de lichte roze glitter ook op de nagel. Wanneer de topcoat droog is breng je gewoon een nieuw laagje aan!

Nailarts met glitter moet je altijd goed aflakken met topcoat, twee laagjes werkt het best. Anders ben je zo je mooie glitters kwijt!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations