woensdag 11 december 2013

[Salon] Kerst Update!

Na de Halloween Update, is het natuurlijk inmiddels weer tijd voor de Kerst! Ik ben gek op decoreren en vind al die lichtjes ontzettend gezellig! Zo bracht ik afgelopen week langzaam steeds een beetje meer Kerst in de salon. De foto hierboven is nog wat saai, maar inmiddels is het al wat gezelliger! Kijk je mee naar wat foto's?Ik vind het ook erg leuk om zelf wat dingen te maken. Zo kocht ik bij verschillende winkels ballen, hangers, uiltjes en twee losse slingers. Ik vlocht twee slingers (een roze en mintgroene) door elkaar en hing deze in de salon op. Vervolgens zocht ik verschillende decoratiemateriaal en deze hing ik erin. Snel en makkelijk, maar wel origineel eigen werk!Deze twee hangertjes vond ik bij de Kerst outlet in Zaandam. Supercute zijn ze! Ze hebben daarom ook een speciaal plekje in de salon gekregen! Daarnaast hangt er ook een lange witte slinger door de gehele salon heen, deze was niet mooi op de foto te krijgen helaas!

Ik toverde een simpele cupcakestandaard om tot kerststandaard! Ik legde verschillende soorten en formaten kerstballen op de standaard. Bij de Action kocht ik een snoer LED lichtjes op batterij en deze heb ik erdoorheen gedaan. Leuk effect in het donker!

Bij de Boet in Hoogwoud kocht ik afgelopen weekend een slinger met rode LED lampjes. Deze heb ik over de harten heen gehangen. In de glitterbak liggen een aantal LED kaarsjes en daarnaast een sneeuwuiltje en zwaantje. 

Tot zover de foto's! Ik vind de kerstperiode ontzettend gezellig en ben wel van de frutsels! Hebben jullie inmiddels al een kerstboom staan? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations