donderdag 19 december 2013

Catrice - Goldbusters

Catrice heeft ontzettende mooie lakken in haar collectie, maar soms zitten er ook echte flops tussen. Eén daarvan is Goldbusters, vandaag ga ik jullie laten zien hoe ik van deze flop toch een top heb kunnen maken!

Brr nog steeds krijg ik de kriebels, negatieve kriebels! Goldbusters ziet er prachtig uit in het flesje. Een goudkleurige lak met shimmers en fijne glittertjes. Top zou je denken...


3 Lagen verder, was bovenstaand het resultaat. Eerlijk gezegd leek het een beetje op schimmel. Voor mij een absolute nee qua nagellak!

Gelukkig kan Catrice ook nog een beetje sarcastisch zijn, door 'ultieme dekking' op het flesje te vermelden, haha dit was het wel even waard om te laten zien!

Omdat ik de lak nou toch eenmaal had, en absoluut niet nog eens zonder basis zou gaan dragen. Besloot ik hem uit te testen als topcoat, ookal is deze lak daar officieel niet voor bedoeld. Ik gebruikte het lakje over Miss Piggy's BF en was verbaasd over het mooie resultaat!

Dit is één laagje Goldbusters over Miss Piggy's BF. Nu ik dit gezien heb, denk ik dat Goldbusters ook erg mooi zal zijn over zwart en rood!

Vonden jullie de lak Goldbusters zelf ook zo'n flop? 

5 opmerkingen:

 1. vooral de combinatie vind ik erg mooi, mooie kleine glitters zitten erin deze lak

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat zonde! In combinatie vind ik hem wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook, vreselijk qua dekking inderdaad. Voor nail arts is hij dan wel weer oké!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat de dekking niet zo goed is.. Wel mooi als topcoat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goldbusters is vooral mooi over minty groene / blauwe kleurtjes, vind ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations