donderdag 26 december 2013

Instagram #52

Ondanks dat het vandaag de tweede kerstdag is, heb ik gewoon voor jullie een Instagram post klaarstaan én natuurlijk een Kerst nailart vandaag! Heb je dus even tussendoor niets te doen, dan heb je nog wat lees en kijkvoer! 

 
Muis is nu sinds ongeveer anderhalve week bij ons en het gaat hartstikke goed! We kochten haar helaas terwijl zij al schurft had, maar de behandeling slaat erg goed aan en inmiddels is Muis er zo goed als helemaal vanaf! Over een tijdje gaan we Muis en Stamper dus met elkaar kennis laten maken. Nu zien ze elkaar enkel door de tralies heen, dus ik ben erg benieuwd!

Pfoeh de afgelopen week en vooral de laatste paar dagen voor Kerst heb ik enorm veel gelnagels gezet en leuke nailarts mogen maken! Ook maakte ik natuurlijk twee nailarts op mijn eigen nagels.

Blacky in chillmodus. Voor degenen die denken dat ze boos is ivm de brede staart. Dit is de natuurlijke staart van onze kat zelf. Waarschijnlijk is vaders iets van een main coon of noorse boskat geweest en heeft Blacky daar haar fluffy staart van geërfd! Zelf zeg ik altijd gewoon dat paps een eekhoorntje was ;-)!

Met zijn vieren hebben we op Kerstavond gezellig spelletjes gedaan en cadeautjes uitgepakt. We hadden allemaal voor elkaar wat dingetjes gehaald en zo is het uiteindelijk uitgelopen op behoorlijk wat cadeautjes. Hierboven alle lakjes die ik gekregen heb, superveel! Natuurlijk heb ik ook andere dingen gehad, maar daar heb ik nog geen foto van gemaakt!

Mijn kleine grote stoere man! Verschoortje was een beetje beledigd omdat hij met Kerstavond alleen zat, dus hebben mijn zus en ik Verschoor op eerste Kerstdag overdag plat geknuffeld!

Natuurlijk mag Verschoor ook niet ontbreken en kreeg hij een heerlijk Kerstdiner met kip en ham! Normaal krijgt hij enkel harde brokjes, dus dit was natuurlijk enorm lekker!

Namens ons en alle beesten: Een hele fijne Kerst!


1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations